iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


БСП, ГЕРБ и ЛИДЕР мърлят най-много

БСП, ГЕРБ, ЛИДЕР са най-активни в това да ни заливат с шарените си, но не до там оригинални предизборни лозунги, които красят плакатите им от дървета, улични стълбове, стени на сгради, гаражи, огради и всевъзможни пространства от градската среда превърнати по самоинициатива от партиите в рекламни пространства.
 
НДСВ сериозно диша във врата на фаворитите, но опитите на царистите да боядисат града в ярко жълто завършват без успех, поради факта, че минути след като са били залепени плакатите им, те биват затрупани от опонентите. До момента между уличните банди, които кръстосват улиците на града нощем, въоръжени с лепила и четки, все още не се е стигнало до сблъсък, за разлика от други места в страната, където вече се гърмяха с газови пистолети.
 
РЗС пък изчезнаха тотално след като бяха свалени култовите им билбордове, които родиха лафа \"След третото, завий Яне на дясно\" поради огромния си брой из цялата страна, включително и в Перник. Причината е раздорът, който настъпи между Янев и бизнесменът, собственик на фирмата, притежаваща рекламните съоръжения в по-голямата им част. След като въпросният бизнесмен не намери място в листите на РЗС безплатната реклама секна.
 
ГЕРБ нямат подобни проблеми и следвайки политика по-близо до природата, лепят на воля и с гордост лика на техния водач - Бойко Борисов по дърветата, особено по алеята на \"Канала\" в квартал Изток, където се събират много млади хора. За някой това е въпрос на гордост, за други липса на култура. За самият Бойко Борисов, това е престъпление, тъй като в София той наложи строг ред за лепене на агитационните плакати само на определени места в столицата, но определено не и по дърветата. Столична община дори наложи мераклиите да лепят да внесат депозит от 5000 лева, който ще им бъде възстановен ако почистят след себе си, минат ли изборите. Солидни глоби грозят нарушителите на тези правила, но те изглежда не важат за Перник, където кметицата го дава по-ларж и не наложи каквито и да било ограничения за партиите.
 
Тази свобода се изроди в свободия като АТАКА дори си позволи да облепи паметник, близо до Мемориалния комплекс с начумерената физиономия на Волен Сидеров. Подобни деяния могат да бъдат окачествени дори като хулигански и да им се търси отговорност. нещо, което не е направено до момента.
 
В сравнение с това, свежото решение на някой червен симпатизант да лепне плакат \"Ние сме на ваша страна\" на Коалиция \"За България\" между нахилените лица на двама клоуни, може само да буди усмивки по лицата на минувачи. 
 
Дали има полза от всичко това, освен замърсяването на средата в града, и хабенето на луди пари от партиите, ще разберем след парламентарния вот.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.