iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Миньорци се пробват във Варна, клубът взима Велемир Иванович

Сръбският полузащитник на Спартак Вн Велемир Иванович и халфът на Пирин Любомир Витанов ще подпишат договори с Миньор Перник до дни, съобщава \"Меридиан мач\".
 
Двамата се очаква да се явят на първата тренировка на перничани, която е насрочена за сряда. Според запознати футболистите вече са се договорили с ръко­водството на \"чуковете\" по параметрите на контрактите си и парафирането е само формалност.
 
Веле Иванович,които е третият сърбин в редиците на Миньор след Янкович и Чворович, е пожелал да се присъедини по-късно към новите си съотборници, но треньорът Тони Велков иска всички да са на линия за старта на подготовката.
 
Любомир Витанов пък е второто \"орле\", което \"каца\" в Перник след подписалия още през зимната пауза предварителен договор Даниел Златков.
 
Миньор е на път да се откаже от привли­чането на нападателя на Нафтекс Диян Христов. Таранът на бургазлии бе в списъка на Тони Велков за лятна селекция, но все още не е дал отговор на отправената му оферта, което най-вероятно ще накара перничани да стартират разговори с друг футболист, чието име обаче се пази в тайна.
 
Същевременно стана ясно, че двама футболисти от Перник са пристигнали на проби в Спартак Вн. Днес в 18 часа те ще направят първа тренировка с тима от морската столица. Двамата ще са на проби. Става въпрос за централен нападател и централен защитник.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.