iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Локо Сф обърна Миньор с две дузпи

Локо Сф обърна Миньор с две дузпи

Отборът на Локомотив София постигна втора победа по време на подготвителния си лагер в Банско. Столичните железничари се наложиха с 2:1 над Миньор Перник, като и двете попадения паднаха след дузпи.
 
Двубоят, който предизвика сериозен интерес и събра близо стотина привърженика на трибуните на стадион „Свети Петър\", започна силно за столичани, които владееха топката в по-голяма част от игровото време.
 
Противно на логиката обаче Миньор бе отборът, който поведе в резултата. В 17-ата минута Станислав Руменов напредна добре и с добър прехвърлящ удар успя да се разпише и да открие резултата в полза на „чуковете\".
 
Възпитаниците на Драгомир Окука стигна до изравняване в 29-ата минута. Нападателят Мартин Камбуров бе точен от бялата точка. Главният рефер Антон Генов не се поколеба да покаже бялата точка, след като Шпишич навърза четирима футболист на Миньор и бе задържан в наказателното поле на перничани.
 
През втората част падна нов гол в полза на Локомотив и той отново бе след точно изпълнена дузпа. Дванадесет минути преди края на мача бранител на Миньор игра с ръка в собственото си наказателно поле, а Горанов бе точен, с което осигури победата на своя тим.
 
На почивката на двубоя фен на тима от Перник бе задържан от полицията, след като малко преди края на полувремето сътвори безредици на трибуните и двубоя бе прекъснат за няколко минути.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.