iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Гастрольори от Перник крадат в Кюстендилско

Гастрольори от Перник крадат в Кюстендилско

Гастрольори от Перник са задържани в Районното управление в Сливница, след като за една нощ обрали магазини в две села - Калотина и Драговищица, Кюстендилско. Тримата крадци са били заловени с помощта на полицаи от Второ Районно управление - Перник.
 
Сигналът за кражбата в с. Калотина е бил подаден вчера рано сутринта от собственичката, която, отивайки да отключи, установила, че входната врата и витрината са разбити, а от магазина липсват уиски, стекове бира, натурални сокове и колбаси. Заради влизането на собственичката обаче полицаите се затруднили в обработването на местопрестъплението.
 
За късмет следобед получили информация от полицията в Перник, че крадците са складирали откраднатата стока в апартамента на един от тях. Тримата извършители - Ю.А. /19 г./, В.Г. /24 г./ и съучастничката им В.П. /37 г./ били заловени, а откраднатото - иззето. В.П. е стара познайница на полицията - регистрирана е за противозаконно отнемане на МПС, осъждана. 24-годишният младеж също е криминално проявен. Тримата гастрольори са задържани в РУ-Сливница с полицейска мярка за 24 часа. По случая се води дознание./Е79 news
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.