iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Кучета ни яли

Основният проблем на Перник в момента е колко точно са бездомните кучета, виновни ли са, че ни хапят или жегите са виновни? Апропо, за кучетата не знам, но учени доказали, че хората се самоубиват по-често заради жегите. За сега обаче, ухпванията от хора не бележат особен ръст, за разлика от кучешките.
 
Свикват се кръгли маси, отварят се, затварят си приюти, сменят се фирми, нови идват, природозащитници надигат койотски вой срещу човешката агресия над четриногите любимци, а те все така се множат, въпреки цялата тази суетня около тях. 5000 били избити, пък трябвало да ги кастрират... На тази тези обаче апострофира бившият кмет на Драгичево - Спас Спасов, чиято култова реплика на среща между селските кметове и старото ръководство на града още се помни: \"Абе, кметицата, ма оти ги кастрирате тия кучища, они не ни е*ат, они ни апат\".
 
Страстите се нажежават, както и градусите навън, а с това и възможността да бъдете изядени от някоя глутница освирепели кучета. Един съвет при броенето: не събирайте, умножавайте.
 
И един въпрос: Някой преброи ли колко са бездомните хора в града?

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.