iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Кметът Росица Янакиева се срещна с феновете на "Миньор"

Кметът Росица Янакиева се срещна с феновете на "Миньор"

Феновете на „Миньор" - Перник са реалните стопани на стадиона на „жълто-черните", заяви на пресконференция днес кметът на общината Росица Янакиева. Те са и хората, които трябва да се погрижат той да бъде опазен от разрушения по време на футболните срещи, допълни тя.
 
След като бе направен основен ремонт на стадион „Миньор" в Перник, съоръжението е готово да посрещене гостите от „Левски" в събота. Това е голямо постижение и за общинското ръководство, и за спорта в града, обобщи кметът Янакиева. Оттук нататък обаче феновете на клуба трябва да вземат всички необходими мерки, за да го опазят от разрушения по време на спортните двубои, допълни тя.Никой перничанин няма да разруши онова, което си е негово. Ако някой влезе на стадиона с идеята да чупи, пък ще си има работа с с нас, заяви категорично председателят на фен-клуба на „Миньор".
 
Сигурността и охраната на всички срещи е задължение на ръководството на пернишкия футболен клуб. Според генералния секретар на „Миньор" обаче феновете на „жълто-черните" са нарочени за хулигани. От това произхожда и един от основните проблеми за ръководството многокртно завишените тарифи, по които то плаща за полицейска охрана. Това особено важи при срещи с отбори като „Левски" и „ЦСКА", при които се очаква изключително голям интерес.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.