iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Антон Велков разочарован от трима играчи на Миньор

Старши-треньорът на Миньор (Перник) Антон Велков остави извън групата за мача с Монтана, трима играчи, които бяха смятани за твърди титуляри в отбора.
 
За Монтана днес няма пътуват Кирил Михайлов, Пламен Крумов и Тони Евтимов. Велков каза, че не е доволен от тях в тренировките и за това за мача ще вземе тези, които са показали през седмицата, че се намират в добра спортна форма. По този начин той ще опита да засили и конкуренцията в отбора. Причината Атанас Николов да не попадне в сметките на Велков е контузия, която измъчва играча още от мача с Пирин в първия кръг на първенството.
 
Дебют за "жълто-черните" пък се очаква да направи Даниел Златков, който днес бе картотекиран и ще замине на лагер с отбора. Колкото до мача Велков очаква домакините да се хвърлят здраво срещу неговия тим, тъй като са новаци в групата и знае с какъв хъс играят тези отбори, тъй като Миньор в миналото първенство беше на мястото на Монтана.
 
Треньорът на пернишкия тим обаче е убеден в успеха на своите и вярва, че футболистите ще прибавят нови три точки към актива на клуба.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.