iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Отзивите след мача Миньор - Сливен

Отзивите след мача Миньор - Сливен

Антон Велков, Треньор Миньор: Подценихме се, а направихме обратНашият отбор подцени себе си. Подготвени сме, но бяхме психически затормозени, след като получихме два гола. Не съм от хората, които могат да бъдат подлагани на различен натиск, за да угодя на някого. Страшно много е пропуснато в Перник, докато аз не съм бил треньор. Явно в отбора тегне едно бреме, защото, когато получихме първия гол, се получи някакъв срив и трудно си подавахме. Нашият отбор няма резерви и титуляри, като всеки се бори за място. Доволен съм от момчетата, които влязоха през първата част на мача, и успяхме да направим запомнящ се обрат.
 
Деян Петков, Треньор Сливен: Да накажат съдиятаОткакто аз съм начело на отбора, мога да кажа, че този мач бе много добър за нас. Доволен съм от представянето на момчетата, независимо че загубихме. Според мен главният рефер допусна някои грешки, за което трябва да понесе своето наказание. Както, когато ние грешим ни наказват, така и той сега трябва да бъде санкциониран за някои груби грешки, които допусна в течение на мача.
 
Георги Славчев, Изпълнителен директор Миньор: Първите 60 минути бяхме трагични
„Първите 60 минути играхме трагично, но след това се представихме страхотно и успяхме да победим. Играхме 30 минути, а преди това се представихме трагично. Има още много какво да се желае, но съм радостен от характера, който показахме. Футболът е тичане и подаване, с ходене няма да постигнем нищо. Като точки вървим добре, но като игра не ми харесва как се представяме. Целите ни за този сезон са 6-8 място и всичко нагоре ще се брои за сериозен успех. В турнира за Купата на България искаме да стигнем поне до финала"
 
 
Никифор Вангелов, Президент Миньор: Очаквах спокойствие
„Очаквах по-спокойна победа на нашия отбор, но все пак съм радостен, че момчетата се вдигнаха и успяха да вкарат толкова голове. Не искам да коментирам съдийството, тъй като това не е в стила ми. Казах го по-рано през сезона, видя се и днес, че всеки, който дойде на „Стадиона на мира" ще бере ядове. Подценихме Сливен и сами си направихме победата трудна, но пак казвам, радостното е, че показахме характер, обърнахме срещата и зарадвахме страхотните си фенове"
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.