iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Феновете - с клубни часовници, клубът - с нова глоба от БФС

Феновете - с клубни часовници, клубът - с нова глоба от БФС

Жълто-черни ръчни часовници с емблемата на футболния клуб Миньор са хит на пазара в Перник. Цената им е 25 лв, а идеята за изработването е на председателя на фен клуба на отбора Петър Илиев-Буфера, съобщи самият той.
 
Циферблатът на уникалните часовници се прави по поръчка като на него е изобразена емблемата на пернишкия тим с два миньорски чука отпред. Майсторът, който ги изработва, е Божидар Стоичков. До момента той е изработил само 10 бройки, което му отнело 3 часа. Интересът към оригиналните часовници се засилвал, особено сред феновете на "жълто-черния" отбор, твърди Илиев.
 
Това било причината да се инициира произвеждането и на по-сериозно количество жълто-черни часовници. Те са с 6 месеца гаранция и са водоустойчиви. Стоичков изработил и стенен часовник с жълто-черни цветове, който обаче не се продава. От фен-клуба обмислят къде да монтират оригиналния часовник.
Същевременно стана ясно, че отборът на Миньор Перник отнесе поредната си глоба от Дисциплинарната комисия на БФС от 1000 лева за хвърлени предмети от техни привърженици по време на домакинската си среща със Сливен (4:2) от четвъртия кръг на "А" футболна група.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.