iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Верижна катастрофа на пътя Радомир-Перник

Верижна катастрофа на пътя Радомир-Перник

Тежка катастрофа е станала на пътя Радомир-Перник.
 
Близо до  "Бела вода" са се сблъскали две леки коли и три мотоциклета, съобщиха от НАПИ. Към 15 ч. група младежи с мотоциклети заедно с два автомобила участваха в истинско меле на пътя към Радомир.
 
Петима са ранените при верижната катастрофа, съобщи говорителят на районното управление на МВР Венцислав Алексов. В болница с охлузвания са трима рокери и шофьорите на двете леки коли.
 
Първоначално се твърдеше, че рокерите налетели леките возила. По последна информация от полицията обаче виновни за инцидента са автомобилите. Едната от колите, която пътувала от Радомир към Перник, не успяла да вземе десен завой, завъртяла се и се ударила в бетонната ограда на шосето. Тя е смачкана до неузнаваемост. Като по чудо водачът е останал жив. При завъртането е последвал удар с идваща отзад друга лека кола, а после в нея са се врязали и трите мотора. Останалите четирима рокери са успели да заобиколят и не са пострадали.
 
Мотоциклетите им са изпочупени, нанесени са сериозни щети и на колите. За кратко шосето към Радомир остана затворено, за да се разчистят отломките, а трафикът бе пренасочен през село Ярджиловци. Малко след 16 ч движението бе възстановено.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.