iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Отзиви след мача

Ето какво заявиха някои от основните фигури от ръководствата и тимовете на Миньор и Черно Море след днешния мач пред "НовСпорт":
 
Антон Велков: Не може да искаш нещо, като не вкарваш положенията си
 
Треньорът на Миньор (Перник) Антон Велков остана разочарован след загубата от Черно море с 0:1 във Варна.
"Готвихме се за този мач и знаехме, че ще бъде доста тежък. Разбира се, радвам се, че моите футболисти показаха характер и качества. За съжаление обаче загубихме. Смятам, че днеска успяхме да играем добре както в защита, така и на контраатака", сподели Велков.
"Няма как обаче да се надяваш на дори частичен успех, ако не отбележиш попадения. Ние пропуснахме доста положения, но това е футболът. Днес не успяхме да вкараме голове, но няма повод да бъдем нещастни. Доволен съм от показаното на терена от моите футболисти. Продължаваме напред и се готвим за следващия мач", допълни специалистът, който не пожела да коментира съдийството в мача.
 
Христо Господинов: Съдийството повлия на изхода на мача
 
Капитанът на Миньор (Перник) Христо Господинов  не пропусна да отбележи, че съдийството е един от факторите, които са повлияли за изхода на мача.
"Стояхме много добре в защита и правихме хубави контраатаки. Нямаше да е незаслужено ако бяхме взели трите точки. На моменти надиграхме Черно море, изпуснахме доста положения. Колкото до съдийството, то е един от факторите, които повлияха за изхода на двубоя. За съжаление с такива неща няма как да вървим напред", сподели Господинов.
 
 
Голмайсторът Жоро Илиев: Победихме, защото Миньор изтърва доста положения
 
Героят за Черно море Георги Илиев, който донесе измъчената победа, остана много доволен от трите точки, които неговият отбор спечели в двубоя между двата тима. Той не пропусна да отбележи, че "моряците" са стигнали до победата, защото гостите от Перник са изтървали много положения.
"Много трудна победа. Отборът на Миньор изтърва доста положения и това бе причината да победим. Допускахме доста опасни контраатаки. Важното е, че победихме и записахме нови три точки. Вярвахме, че ще вземем трите точки и това ни помогна да стигнем до така желаната победа", сподели Илиев.
"Въпреки трудностите, успяхме да покажем воля и характер и да стигнем до успеха. Колкото до напрежението в нашия отбор, то дойде след двете загуби и единия хикс. Треньорската смяна също ни влияе по някакъв начин. Знаете, че всеки един треньор си има собствени методи и е нужно малко време, докато нещата станат точни.", допълни халфът.
 
 
Велизар Попов: Трудна победа, Миньор заслужаваше да вземе нещо от този мач
 
Треньорът на Черно море Велизар Попов  разкритикува играта на своя отбор, който се добра до трите точки с голяма доза късмет.
"Важното в случая е, че успяхме да вземем три точки. Много изстрадана и инфарктна победа, която обаче е награда за старанието на футболистите и характера, който показахме в този мач", сподели Попов.
"Отборът на Миньор игра доста добре в този мач и нямаше да е незаслужено, ако бяхме си тръгнали от Варна с точка или три. Нашата игра не се получаваше и определено не съм доволен от това, което показахме като игра. Почти нищо не можа да се получи в този двубой в играта ни. Все пак е радващо, че успяхме да спечелим", допълни специалистът.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.