iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Шофьор върна изгубен потрфейл с 250 лв.

Шофьор върна изгубен потрфейл  с 250 лв.

В кесията имало 250 лева и лични документи
Шофьор върна изгубен портфейл. 20 минути след като собственикът установил, че парите и документите ги няма, пред къщата му в брезнишкото село Душинци спрял автобусът, с който пътувал от Перник. Шофьорът натиснал клаксона и показал на Ленчо Миланов изгубения портфейл. Миланов, който вече се бил простил с парите, но се притеснявал от цялата бюрокращина, която го чака покрай издаването на нови документи, толкова бил изненадан, че единственото, което успял да направи е да благодари. "Забравих дори да попитам шофьора как се казва и в коя фирма работи", разказа Ленчо.
 
Случката станала на 8 август. Портфейлът, в които носел 250 лева, както и всичките си лични документи, изпаднал при слизането му от буса. Щастливият собственик изгубил близо месец в търсенето на името на фирмата и на шофьора. Успях да разбера само, че фирмата се казва Румасия- 2005 и е от град Трън, а на шофьора научих само малкото име Стоян, разказа в редакцията на "Градски вестник" благодарният пътник.
 
Транспортната фирма отскоро обслужвала маршрута Перник- село Ерул. Година преди това по тази линия нямало превоз и за живеещите и пътуващите в селата Ерул и Душинци, придвижването било истинско приключение. Сега пътуващите са изключително изненадани, не само от това, че вече могат да си ходят на село, но и от състоянието и чистотата в микробуса, както и от самото обслужване.
 
Разписанието се спазва до последната минута, а това което ни впечатли особено бе предложението на шофьора да ползваме багажното отделение за торбите и чантите, каза Ленчо.
 
Чудесните си впечатления от шофьора Стоян и благодарността си за върнатия портфейл Ленчо Миланов е изказал и в писмо до фирмата- превозвач Румасия- 2005 ЕООД в град Трън.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.