iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


В Ковачевци и Земен нищят корупцията он-лайн

Това е възможно, благодарение на новите им сайтове. Изработката е според всички европейски стандарти, дело на пернишката фирма МОЗ ООД (www.bgmoz.com)
 
Две от най-малките общини в региона - Земен и Ковачевци вече могат да се похвалят с модерен начин, по който да бъдат по-близки до гражданите. Техните интернет страници, далеч по-функционални и подробни от тази на Перник, за пример, са изработени по проект "Партньорството между гражданското общество и администрацията - гарант за прозрачност, отчетност и контрол" на Фондация "Младежка инициатива", финансиран от ОПАК.
 
В сайтовете може да се намери подробна информация за предоставяните административни услуги, за икономическия профил на двете населени места, за различните възможности за инвестиции, туризъм, за новините от региона и обявите на местната власт.
 
Самите страници все още се пълнят с голямото количество информация, но от Ковачевци и Земен се надяват процеса да завърши до месец.
 
Освен всичко останало гражданите и бизнеса могат да  се възползват от възможността да подадат сигнал за корупция срещу общински служител, който да бъде задвижен, да дадат своите предложения към администрацията, дори да си запишат приемен ден и час.
 
Дизайнът на страниците е изчистен, без допълнителни елементи, които да натоварват системата, каквито са изискванията, заложени в Стратегията за унифицирана визия на държавната администрация  на Министерски съвет.
 
Фирма МОЗ ООД има богат успешен опит в изработката на качествени административни, корпоративни и лични уеб сайтове. На телефон 0878722140 и е-мейл: [email protected], както и на интернет страницата на компанията, която предоставя също така компютърни и софтуерни услуги, може да се получи допълнителна информация - www.bgmoz.com.
 
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.