iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Моми радомирки гонят Спайските в шоу бизнеса

Моми радомирки гонят Спайските в шоу бизнеса

Моми Радомирки са се впуснали в шоу бизнеса по стъпките на популярните Spice Girls. Порасналите момичета от Детската вокална формация „Балеринка" от Радомир вече имат  нов състав, наречен  Light Vocal Group. Певиците са  Албена Ангелова, Ива Начкова и Надина Георгиева. Продуцент на групата е басистът на група Mephistoo Ивайло Демидов. Засега групата е само вокална, макар, че в някои от новите им парчета са вкарани и китари. В момента Ива и Албена упорито изучават този музикален инструмент.

Момичешката група още трупа продукция, репетоар и работи по изчистване на стиловата линия, която се очертава в посока на рок, алтернатив, уейв, експериментал. Стремежът на Light Vocal Group е към изграждане на различно усещане за музикална продукция, стил и имидж. Засега имат записани пет собствени парчета, а собственото аудио и видео студио позволява на Light Vocal Group да експериментира свободно и да търси собственото си звучене, без да се ограничава.
Момичетата работят с Ивайло Демидов от 12 години. Наред с музикалните умения и култура той ги подготвя и като характери, личности, артисти, изпълнители, кара ги да се замислят над основни въпроси, важни за публичните личности. „От друга страна не се вземаме насериозно, че правим велики неща и тази дейност е като разтоварване за нас - забавляваме се в процеса на работа", споделя Демидов.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.