iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Перничанинът Роберто от "Ясновидци": Мога да виждам съдбите на хората

Перничанинът Роберто от "Ясновидци": Мога да виждам съдбите на хората

Роберто Методиев от Перник беше сред най-младите участници в историята на риалитито "Ясновидци".
Направи силно впечатление с умението си да "филмира" ситуации, когато го запитват за нещо. Роберто определено "вижда" в отвъдното. Иначе е усмихнато момче, което тази година ще бъде абитуриент - завършва Музикалното училище в София - народно пеене. Свири на пиано и пее в хора на училището.
 
- Някакво предсказание за известни личности у нас?- На Слави му се върти в главата идея за сватба. И много иска дете. Но това, което ще стане, е, че ще си "поръча" дете - страхува се да не би да умре, без да може да остави поколение. Виждам някакви епруветки - нали разбираш какво искам да кажа. Ще намери жена да му роди по този начин.
 
- Кажи нещо интересно във връзка с гадателството си?- Бяхме във Варна и там дойдоха при мен мъж и жена, които ме питаха дали синът им е жив. Оказа се, че са родителите на един от моряците на "Хера". Беше ми трудно да им кажа, че няма да го видят повече.
Всички са умрели...Рибите са ги довършили...А бащата е накарал насила това момче да пътува - за пръв път му е било. Аз виждам две подводници, които се сблъскват. Експлозия. Ударът е умишлен. Имало е контрабандна стока на "Хера". Преди удара е имало оргии...Забавлявали са се не много морално. На "Хера" е имало жена. Една жена.
 
- За пръв път чувам подобно нещо.- Може, но аз го виждам. Тя е била там инкогнито. Доста неща са нарочно укрити като информация. Както и да е. Между другото баба и дядо плаваха на "Илинден" един ден преди да стане трагедията. И те разправят, че са умирали от страх - корабът направо скърцал отвсякъде. Повечето удавени са се удавили не защото не могат да плуват, а заради паниката. Един от спасените ще продължи да живее с греха, че е бутнал човек, за да се добере до дъска и да спаси себе си. Останал е жив, но ще носи това в главата си цял живот!..
 
- Знам, че имаш някакъв белег на челото - той има ли връзка с дарбата ти?- Белегът е от удар с камък - едно дете ме удари, като бях малък. Преживях тежко развода на родителите си...Но никога не съм "умирал" като други гадатели, изпадали в кома, преди да "прогледнат" и т.н. Първата ми ясновидска проява е една стена, на която съм видял кръв. На 6 години съм бил и наистина възрастните са знаели защо виждам тая кръв - нещо лошо е имало там... /БЛИЦ
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.