iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Отзиви от мача Миньор - Локомотив София

Отзиви от мача Миньор - Локомотив София

Ето какво споделиха някои от основните замесени лица в днешния мач - футболисти и ръководители и от двата отбора.
 
Георги Славчев:
Няма конфликт между мен и Антон Велков
„Няма никакъв конфликт между мен и Антон Велков. Нашите отношения са човешки и всичко е в рамките на нормалното. Нормално е да има напрежение в отбора след четири поредни загуби. Феновете обаче трябва да подкрепят тима именно в трудните моменти. Аз не искам да ни подкрепят, когато водим с 3:0. Смешно е да искат да оставката на треньора след 2-3 загуби. Видяхте, че Локомотив (Мездра) стартира с пет загуби, а след това записа три поредни победи".
„Надявам се, че в мача с ЦСКА ще се представим добре и ще върнем доверието на привържениците си. Сигурен съм, че и ние можем да поднесем изненада в София, както вчера Берое го направи срещу Левски. Както виждате нашите загуби са доста нещастни, с 1:0, с 2:1 и то със смешни голове", допълни шефът на Миньор.
 
 
Иво Иванов:Трябва да се вдигаме
Капитанът на Миньор Ивайло Иванов е доста разочарован след четвъртото поредно поражение за неговия тим. Той призова съотборниците да се вдигат, защото не ги чака нищо добро.
"За четвърти пореден мач губим. Играем на 100 процента, но нещата не се получават. След техния втори гол нещата приключиха. Опитахме се отново да изравним, но не се получи. Дадохме всичко от себе си. Стана мъжка и здрава битка на терена. Направихме повече грешки, а футболът е игра на грешки. Който и да е на мое място, няма да се чувства добре след 4 загуби. Трябва да се вдигаме, защото нещата започват да тежат. Всички сме виновни за случилото се", добави вратарят на домакините.
 
Атанас Николов:
Очаквам да бием ЦСКА
„Не мога да си обясня защо загубихме. Създадохме доста положение, но може би нямахме късмет. Може би, ако бях вкарал през първата част, то мачът щеше да се развие по друг начин. Сега трябва да вдигнем главите и да гледаме напред. Очаквам победа срещу ЦСКА", заяви Николов.
 
 
Дончич:Трудна победа на труден терен
Помощник-треньорът на Локомотив (Сф) Данило Дончич смята, че победата на неговия тим в Перник е била напълно заслужена. Както е известно, той водеше столичните "железничари" в отсъствието на наказания Драгомир Окука.
"Трудна победа на труден терен. Винаги се играе тежко при тази добра публика на Миньор. По-качественият отбор бе нашия. След като поведохме, се върнахме назад и дадохме инициативата на противника. Домакините напълно заслужено изравниха, но след почивката бяхме по-добри на терена. Не използвахме достатъчно пространствата, за да решим на контраатаки мача с трети гол. И късметът не бе на наша страна - уцелихме греда", завърши коментара си Дончич.
 
Кичо Добрев:Не паднахме духом
Авторът на победния гол за Локомотив (Сф) Кристиян Добрев сподели, че не се чувства като герой за своя тим.
"Стечение на обстоятелствата бе, че вкарах точно аз. Доста трудно беше на този терен. Ние се пригодихме по-добре към тежките условия за игра. Заслужено победихме. Малко или много теренът изравни силите, защото според мен ние сме по-стойностният тим. Не паднахме духом, въпреки че треньорът ни не бе на скамейката".

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.