iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Изпълнителният директор на Миньор напусна отбора

Собственикът на Миньор Перник Никифор Вангелов е приел оставката на изпълнителния директор на клуба Георги Славчев, съобщи генералният секретар на жълто-черните Атанас Караиванов.
 
„Упълномощен съм от г-н Вангелов да съобщи, че на днешната му среща с Георги Славчев той е приел неговата оставка. Временно изпълняващ длъжността е назначен Пламен Атанасов. Ръководството на Миньор обсъди играта на отбора в последните кръгове и мнението е, че отборът играе добре въпреки липсата на точки. Декларира се пълна подкрепа на треньора Антон Велков", заяви Караиванов.
 
След приетата оставка веднага излезе информация, че всъщност истинската причина за напускането на Славчев е войната му със старши-треньора Антон Велков.
 
Според източници близки до клуба, именно Велков и поставил условие на собственика Никифор Вангелов, изпълнителният директор да бъде освободен, тъй като пречил на работата му, твърди Спортал.
 
Ръководството на перничани не прие оставката на Тони Велков след загубата от Локомотив София. Самият треньор даже заяви, че Вангелов го е убедил да остане.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.