iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Пламен Атанасов е новият изпълнителен директор на "Миньор"

Досегашният административен директор на футболния клуб „Миньор" Пламен Атанасов зае поста изпълнителен директор. Това стана, след като собственикът на жълто-черните прие оставката на Георги Славчев.
 
Пернишките футболисти вече се готвят за мача си в неделя с ЦСКА като гости на столичани. Любомир Витанов ще пропусне тази среща заради наложено му наказание. Вратарят Иван Чворович се готви вече наравно със съотборниците си. Той имаше травма в коляното, претърпя операция, но вече е добре. В неделя може би няма да пази вратата на перничани, но за двубоя с „Черноморец" в следващия кръг ще е готов да влезе в игра. Мачът в неделя е от 19,30 часа. След днешната тренировка ще е ясен съставът за отговорната среща. След четрите поредни загуби, скандалите и хвърлянето на оставки жълто-черните ще излязат срещу най-силния български отбор в момента с волята за победа. Това вече е ставало - миньорци са надделявали над армейците.
 
Снощи ЦСКА загуби с 0:2 от Базел. Днес е първият мач от десетия кръг в А-групата - „Берое" - „Монтана", в понеделник е посредната среща между "Черно море" и „Славия".
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.