iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Отзиви и коментари от мача

Антон Велков
Ст. треньор Миньор
"Видя се, че играта ни не е в криза. Ние играем добре и се радвам, че дойде моментът да победим един голям отбор. Причината за победата е, че отново ме назначиха, в рамките на шегата разбира се", каза с усмивка треньорът на "чуковете".
 
Румен Трифонов
Героят за Миньор
"Изиграхме много правилно този мач. Трябваше да излезем от кризата. Спечелихме заслужено. Предишните мачове изпусках доста, сега се радвам, че вкарах", заяви щастливият голмайстор.
 
Господинов
Миньор
"ЦСКА сме ги виждали в по-добра светлина, но не знам какво им става", призна вторият капитан на перничани пред Спортал. "В дадени мачове досега нямахме късмет. Радвам се, че най-сетне победихме", заяви още Господинов
 
Любо Пенев
Ст. треньор ЦСКА
"Какво се случва? В никакъв случай не искам да обяснявам това, което направи Миньор. Заслужена победа. Но след като не вкарваш голове, което важи за нас, ще ти вкарат. Така се получи в този мач. Като цяло започнахме добре мача и мисля, че не играхме толкова лошо. Поздравявам отбора на Миньор, играха много мъжки, много хубаво, корав отбор. Няма да е зле някои да си направят бележки и изводи след този мач и да разберат, че играят в ЦСКА", заяви Пенев пред Новспорт.
Йордан Тодоров
ЦСКА
„Нямам думи. Играхме слабо и каквото и да каже ще е малко. Изпускаме много положения. Ако бяхме вкарали дузпата можехме поне да вземем точка. Влязохме в черна серия, което е много лошо. Според мен причината за слабата игра на отбора е в нас. Ние не си вършим работата и сме главните виновници", сподели играчът на ЦСКА пред Гонг. „Знаехме, че Миньор ще излезе мобилизирано и напълно заслужено победиха. Ние не ги подценихме. Ще направим всичко възможно, за да изчистим грешките си. Трябва да работим, за да вървим напред", каза още Йордан Тодоров.
 
Венцислав Живков
Изпълнителен Директор ЦСКА
„Надиграха ни на контраатаки, правилно тактически, бяхме по-слабият отбор", това бяха думите на изпълнителния директор на ЦСКА Венцислав Живков. „Един мач се играе 90 минути, а не само 45. Това е футболът, загубихме достойно. Все още има много време в първенството за да правим категорични изводи. Взехме поуките си от мача и както са казвали големите футболисти на ЦСКА продължаваме напред", заяви Живков пред репортер на Novsport.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.