iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Със Златна либела" наградиха най-добрите строители

Със Златна либела" наградиха най-добрите строители

По повод профисионалния празник на строителите - Димитровден, по вече утвърдена традиция Българската строителна камара в Перник отличи най-добрите строителни фирми със „Златна либела".
Голямата награда „Златната либела" за 2008г. за добра строителна практика и добър строителен мениджмънт получи фирма „Ибера инвест" АД с управител Юри Соколов.
Дружеството е с доказан опит в проучването, проектирането, строителството и експлоатацията на обекти от жилищното и общественото строителство. Основано е през 1999г. Използва модерно строително оборудване и механизация, има високо квалифициран инженерно-техническия персонал и работници. Фирмата е построила и въвела в експлоатация ваканционния комплекс „Талиана бийч" в курорта „Св. Влас", апартаменти и хотели във Варна, Слънчев бряг, офисна сграда в Пловдив и др.
 
За високо строителство отличие получи „Заводски строежи" АД с управител Цветан Цветков.
Дружеството е специализирано в проучване, проектиране и строителство на промишлени и енергийни обекти, обекти в областта на металугрията, машиностроенето и на гражданското строителство. Участвало е в изграждането на всички по-големи промишлени предприятия в Югозападна България.
 
За транспортно строителство златният сертификат бе присъден на „СК-13 Пътстрй" АД с управител Любомир Качамаков.
Дружеството е акредитирано от МРРБ и национална агенция „Пътна инфраструктура" като отговарящо на изискванията за работа по международни инфраструктурни проекти. През 2008 г. негови обекти са били реконструкцията на Околовръстен път София, основни ремонти и изграждане на пътни настилки на територията на цялата страна.
 
За енергийни строежи беше отличена фирма „Ел- Тел-Инженеринг" ООД с управител Георги Тасев.
Фирмата е специализирана в областта на далекосъобщенията, електроснабдяването и изграждането на елементи на техническата инфраструктура.
 
За хидротехническо строителство златен сертификат получи „Хидрострой" ООД с управител Таня Каменова.
Хидрострой" ООД е строителна организация за изграждане на язовири, сгуроотвали, шламохранилища, пречиствателни станции, тунели и др. Отличията връчи областният управител на Перник Иво Петров.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.