iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Търсим задължителна победа, заяви Антон Велков

Търсим задължителна победа, заяви Антон Велков

Треньорът на Миньор (Перник) Антон Велков заяви на пресконференцията преди мача срещу Черноморец (Бургас), че „чуковете" ще търсят задължителна победа в този мач, предава официалният сайт на ПФК Миньор - minyor.com .
 
„След победата над ЦСКА, Миньор (Перник) се намира на кръстопът. Казах на футболистите, че трябва да надскочат себе си, за да продължат да побеждават. Посъветвах тези играчи, които се представиха добре и направиха силен мач, да не се надценяват, за да продължават увереното си представяне. Не е нормално един отбор само да печели. Това би породило много съмнения. Резултатите на Черноморец обаче не бива да се подлагат на никакви съмнения", заяви Велков.
 
„Аз се радвам, че след като победихме ЦСКА, се изправяме срещу лидера в класирането Черноморец. Миньор премина от северния полюс до екватора с победата над ЦСКА и не бива да се поддаваме на емоции. Не се притеснявам от реакциите на феновете при евентуален неуспех срещу Черноморец. Спечелихме един мач, който хората определят като исторически. Иначе един отбор не може да върви напред без поставени цели. Нормано е сега изискванията да са завишени. Срещу ЦСКА излязохме за победа и момчетата го доказаха на терена. Не излязохме на терена за равен или минимална загуба. Относно премиите, всеки ище получи от 200 до 800 лв в зависимост дали е бил резерва или тутиляр. Христо Годсподинов е наказан, ще има леки промени в състава ни за мача с Черноморец. Някои от тези, които не се представиха на ниво, могат да бъдат и резерви", допълни специалистът.
 
На пресконференцията бе представен и новият изпълнителен директор на Миньор Пламен Атанасов. Той заменя на поста напусналия Георги Славчев.
 
„Нищо не се е променило след смяната на изпълнителния директор. Всеки продължава да върши своята работа, за да гоним заедно целите си. Целта ни е да финишираме от 6-о до 8-о място в класиранет", бяха първите думи на Атанасов като изпълнителен директор на Миньор.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.