iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Чуковете смачкаха Акулите

Пернишките „чукове“ затвърдиха добрите впечатления от играта си срещу ЦСКА като категорично надделяха над гостите от Бургаст с 2 гола и още няклоко чисти положения за отбелязвани, с красиви, бързи и ефективни контра-атаки и дисциплинирана игра в защита.
 
Атанас Николов откри резултата в 26-ата минута, а в 59-ата минута Адриян Олегов направи успеха на чуковете по-категоричен.
Срещата, която се игра пред около 3000 зрители в Перник започна вихрено и динамично за двата отбора.
 
И двата гола за перничани паднаха след изпълнения „като по учебник“. За първото попадение Янкович пусна към Трифонов, той центрира в наказателното поле, където Николов се бе пласирал отлично между двама играчи на Черноморец и непоколебимо простреля Борел с глава.
В 58-мата минута, Марков стреля от фаул над стената, топката срещна лявата греда, Олегов стреля в движение и удвои преднината на своите.
 
Последваха множество атаки на жълто-черните до самия край на мача, който бе изгледан от трибуните от цялото ръководство на клуба, начело с президента Никифор Вангелов.
След края на мача фенове и спортно-техническо ръководство показаха, че проблемите вече са в миналото, след като дълго беше аплодиран от феновете старши треньорът Антон Велков.
 
Страхотното представяне на „убиеца на гиганти“, както нарекоха националните медии пернишкия клуб , продължи и днес на „Стадиона на мира“ и надеждите и погледите на фенове и ръководство вече са далеч по-уверени и търсещи нови успехи в следващите срещи.
Очаквайте по-късно снимки, видео и коментари от срещата.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.