iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Вангелов: "Уигън не ни уплаши, кои са ЦСКА и Черноморец?" Обзор на коментарите от мача

Никифор Вангелов - президент:  "Ние не се уплашихме от Уигън, направихме реми, а същият този тим измъчи Челси. Щом не сме се оплашили от него, как да се стреснем от ЦСКА и Черноморец?"
Президентът на Миньор (Перник) Никифор Вангелов остана много доволен от победата на неговия отбор с 2:0 над тима на Черноморец (Бургас).
„Страхотен двубой за нас, много съм доволен от трите точки. И в предния мач показахме какво можем, така че не съм изненадан от победата днес. Надиграхме напълно тима на Черноморец и според мен си заслужихме успеха. Не смятам, че в клуба е имало психологически срив и напрежение, както и не мисля, че оставката на Георги Славчев е оказала кой знае какво влияние върху отбора. Тони е млад треньор, който е много перспективен и затова застанах плътно зад него", каза Вангелов, цитиран от "Novsport".
 
Антон Велков - старши треньор: Заслужен, но много тежък успех за нас
Двубоят бе много труден за нас, тъй като се изправихме срещу един изключително дисциплиниран и добре подреден отбор. Трябваше да хвърлим много сили, за да успеем да вземем трите точки, но радостното е, че в крайна сметка успяхме да надделеем", каза Велков на пресконференцията след мача.
 
Даниел Златков - "Миньор": Надиграхме категорично Черноморец, 2:0 е най-малкото, с което можеха да си тръгнат
„За мен е чест, че вече втори мач започвам като титуляр. Победихме един класен отбор, но по-важното е, че го надиграхме категорично. 2:0 е най-малкото, с което можехме да ги победим. Уверен съм, че добрата серия на Миньор няма да свърши и ще продължим уверения си ход", каза Даниел Златков.
 
Красимир Балъков - Ст. треньор "Черноморец": "Футболистите ни не са машини"
„Няма какво да кажа за този мач. Мога само да поздравя Тони Велков и отбора му. Миньор изигра още един добре организиран и качествен мач и заслужено победи лидера в първенството. Мога само да кажа, че не се получи това, което искахме. Има го това нещо във футбола. Футболистите не са машини", сподели на пресконференцията след двубоя Красимир Балъков.
„Единственото успокоение е, че загубихме от отбор, който е в подем и за всеки един друг мисля, че ще бъде тежко, когато гостува тук", сподели още треньорът.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.