iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Софиянци луднаха по "Миньор"

Софиянци луднаха по "Миньор"

Футболен клуб "Миньор" бие по фенове  "Атака"  и "РЗС"
 
Фен-страницата на "Миньор" Перник в най-голямата социална мрежа в Интернет, в която ежедневно влизат хиляди перничани, се оказа изключително популярна.
 
Над 1000 перничани вече "членуват" във виртуалния фенклуб и следят и коментират развитието на любимия отбор. Феновете на "жълто-черните" са повече от тези на Яне Янев, който от дълго време има страница във Фейсбук с около 800 почитатели и тези на Мартин Димитров - председателят на СДС. Волен Сидеров със своята "Атака" се радва на 4 пъти по-малка подкрепа от пернишкия клуб в мрежата.
 
Близо 100 софиянци  има записани като почитатели на "Миньор" във Фейсбук. Това дава надежда на перничани, че скоро може и да се сдобият с национален фен-клуб.
 
Почитатели на "чуковете" он-лайн са много млади хора, ултраси от агитката, включително и футболисти от клуба. Има и местни политици.  Всички те редовно коментират любимия си клуб, обменят снимки след мачовете и евентуално си честитят зачестилите победи на миньорци.
 
За сравнение последният, който изпита силата на пернишките "чукове" - "Черноморец" разчита на подръжка от около 500 свои фенове във виртуалното пространство.
 
За да станете и вие фен на Миньор в най-голямата интернет-социална мрежа може да посетите началната страница на официалният сайт на ПФК "Миньор" на адрес www.minyor.com .

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.