iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Депутатът Петър Петров: Ненко Темелков бълва комунистически безсрамни лъжи!

Депутатът Петър Петров: Ненко Темелков бълва комунистически безсрамни лъжи!

 
Вчера публикувахме изказване на лидерът на пернишките социалисти - Ненко Темелков, в което той определя като "политическо назначение на ГЕРБ, което от БСП са търпяли" позицията на депутата Петър Петров като шеф на Техническия секретариат за трансгранично сътрудничество - България-Сърбия.
 
Темелков също така определя като "политическо назначение" позицията на съпругата на сегашния зам. областен Георги Шарлачки като временно управляваща в поделението на НОИ в Перник по времето на правителството на Сергей Станишев.  Според Ненко Темелков  не може сега от партията на Бойко Борисов да уволняват кадрите на социалистите, след като те самите не са им дали основание за това.
 
Един от засегнатите от думите на Темелков е Петър Петров, който категорично отрича постът, който е заемал, да е свързан по какъвто и да било начин с компетенциите на БСП. Ето и отговорът на народния представител до редакцията на iPernik.com:
 
"Понеже господин Темелков замесва и мен в пропагандната им кампания, целяща да докаже каква милост височайша са проявявали от БСП, да му обърна внимание на една подробност за позицията Ръководител на СТС: Това не е държавна служба. Петър Петров не е бил на държавна работа. Не е заемал щат. Не е назначаван с трудов договор. Петър Петров спечели проект за Техническа помощ към програмата за ТГС България - Сърбия и затова ръководи секретариата. Ето защо, господин Темелков, ако намеквате, че до края на живота си трябва да съм благодарен на БСП - не ви се отваря парашутът. Не мога да се стърпя, обаче, да не контрирам и проявената безсрамна наглост по отношение съпругата на господин Шарлачки. Обеществеността на Перник не знае (и то благодарение на толерантността на ГЕРБ), че непосредствено преди изборите по най-безочлив и безпардонен начин опитаха да наложат на поста шеф на РУСО - Перник червената депутатка Ина Димитрова. Изпълняващата длъжността ръководител РУСО Перник, госпожа Шарлачка - доказан експерт и мениджър, трябваше да бъде изхвърлена, за да бъде сложен нашия човек. Ръководството на НОИ бе принудено да "избере" Ина. Само дето  дори притиснатият политически директор на НОЙ не можа да поеме този срам, да я назначи. И сега седнал господин Темелков с цялото комунистическо безсрамие да говори колко коректни били към госпожа Шарлачка. Нямам думи...

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.