iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Млади ДПС-ари от Перник сменят ръководството си

Младите последователи на Ахмед Доган сменят председателя на МДПС.
 
Млади членове на ДПС Перник ще вземат участие в национална конференция, която ще се проведе в София. На срещата ще бъде сменен досегашният председател на МДПС Корман Исмаилов, който е надхвърлил възрастта си за участие в структурите.
 
Над 400 делегати от цялата страна ще участват в събирането тази събота. Националната конференция трябва да приеме отчета на досегашния председател, а на закритата част от заседанието ще се обсъждат промени в правилника на организацията. Отсега се знае, че като успехи ще бъдат отбелязани добрите изборни резултати, постигнати от движението и номинирането на ДПС-младежи за евродепутати, народни представители, кметове. Вечерта ще завърши на чаша вино в столична дискотека.
Наскоро беше за  областен председател на младежкото движение в Перник беше избран Олег Тодоров. За известно време той беше зам. кмет на Трън в екипа на Станислав Николов - избран за кмет от ГЕРБ. Натиск от централата на Борисовата партия в София накара Николов да понижи заместника си до директор на дирекция в общината.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.