iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Никифор Вангелов: Изнесохме поредния спектакъл! Коментари и отзиви от днешния мач.

Никифор Вангелов: Изнесохме поредния спектакъл! Коментари  и отзиви от днешния мач.

Изпълнителният директор на Миньор: "Благодаря на публиката!"
 
Никифор Вангелов - мажоритарен собственик: Изнесохме поредния спектакъл!
Мажоритарният собственик на Миньор Никифор Вангелов похвали пред клубния сайт - minyor.com, играчите на отбора след отличната победа с 3:0 над Берое. Вангелов заяви, че перничани за пореден път са показали, че играят силно срещу водещите отбори в първенството. Той изрази надежда, че играта ще се запази такава и срещу отборите на Симитли и Спортист Своге. Вангелов припомни големите цели пред отбора - финал за купата.
"В интерес на истината, след изгонването на нашия играч, смятах, че ще трябва да излъжем Берое, но след като влезе първия гол нашите футболисти започнаха да играят много леко и видяхте какво се случи на терена. Играем всеки мач и излизаме за победа. Опитваме се да покажем удоволствието от тази игра.", коментира още собственикът на Миньор. "Играем приличен футбол, хубав футбол. Надявам се с развитието на отбора да идват и спортните съоръжения така че все повече деца да се занимават със спорт.", допълни Вангелов относно проблемите със собствеността на спортната база.
Той не пропусна да пахвали и  наставника Тони Велков: "Ние сме един от малкото отбори без контузени играчи. Това означава, че треньорът си върши добре работата и на тренировките. Физическата подготовка ни е на много добро ниво". Така президентът на жълто-черните обясни победата, която дойде след 70 минути игра с човек по-малко.
 
Пламен Атанасов - изпълнителен директор на "Миньор": Играем правител футбол!
Изпълнителният директор на "Миньор" Перник коментира пред официалния сайт на клуба - minyor.com , че още е рано да се мисли за европейско ниво на футбол, но за българските стандарти, Миньор показва изключително грамотен футбол.
"Това е плод на много работа, на много тренировъчна дейност. Една година търпеливо изграждаме отбора и днешния мач е едно олицетворение на този труд. Може и да допускаме грешки, но важното е да си взимаме поуки. Видяхте, че след червения картон направихме пълен обрат.", коментира Атанасов.
 Благодаря на публиката, смятам, че тя заслужава удоволствието, което изпита след днешната среща. За нас винаги е била важна тяхната подкрепа.
 
Антон Велков: Продължаваме да мечтаем
„Мачовете на Миньор стават доста атрактивни, разбира се след трудното начало, направихме принудителна смяна и червен картон, все пак се радвам, че моят отбор се държа така, че това да не се усети в играта ни", коментира Велков пред "Дарик". „Радвам се, че победихме по този категоричен начин. Бях доста критичен към тях след мача от миналия кръг, но те сега ми отговориха по най-добрия начин. Указанията бяха да не се разкъсваме, пулсът на този мач го напипа моят отбор. Мечтите винаги трябва да по-големи, а целите ще ги афишира нашето ръководство. Ние продължаваме да си мечтаем", каза още Антон Велков.
 
Атанас Николов, нападател на "Миньор": На почивката бях убеден, че ще ги бием
„След като изпуснаха дузпата, бях убеден че ще бием. На почивката знаех, че голът виси, а те немогат да вкарат с някакви центрирания и такива работи. Нито сме първите, нито последните, които бият с 10 човека. Товам че те са се отворили и са ни позволили да играем, си е техен проблем. Радващо е, че играхме много добре, моята асистенция няма значение, и да бях вкарал, пак няма значение, важното е отборът да върви нагоре. Радвам се, че бихме и вече имаме 20 точки", заяви Николов пред НовСпорт.
 
 
Горан Янкович, героят за Миньор: От нас всичко може да се очаква
"Миньор Перник изигра отлично второ полувреме. Радвам се, че спечелихме трите точки, тъй като останахме с човек по-малко. До края на есенния дял ни остават още два мача и ако вземем четири точки, трябва всички да сме доволни. Но от Миньор всичко може да се очаква. Ние сме напълно непредвидими", заяви сръбският нападател, цитиран от "Спортал".
 
 
Илиан Илиев: Аз обърках схемата на игра
"Честитя победата на Миньор. Домакините, въпреки че играха с човек по-малко, играха много правилно и заслужено спечелиха. Преломният момент, според мен, бе пропуснатата дузпа. Ако бяхме вкарали гол, може би ролите щяха да бъдат разменени, защото тогава ние щяхме да играем на контраатака. Футболистите ми се стараха и не мога да обвиня никого. Аз сгреших, че твърде рано направих промяна в схемата на игра, за да търся изравняване"., каза наставникът на Берое пред камерите на Ринг.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.