iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


4 пияни в зандана за 2 дни

През последните няколко дни, четрима перничани са осъмнали в пернишкия арест след като са били хванати пияни зад волана.
 
В неделя, около 20 минути след полунощ, на ул. "Р. Даскалов" е спрян за проверка л.а. "Опел Астра", управляван от 25-годишния Р.В. от областния център. При изпробването му за алкохол с техническо средство, са отчетени 1,93 промила. Водачът е отказал кръвна проба, настанен е в ареста на полицията за 24 ч.
Отново в неделя, около 14,00 ч. на първокласен път І-6 е спрян за проверка л.а. "Лада", управляван от 32-годишния К.П. от гр. Перник. 2,59 промила алкохол в кръвта са отчетени след изпробването му с дрегер. На водача е взета кръвна проба, настанен е в ареста на полицията за 24 ч.
 
Вчера, около 20,00 ч. в гр. Перник, на ул. Севлиево е спрян за проверка л.а. "Форд Фиеста", управляван от 52-годишния П.К. При изпробването му с техническо средство, са отчетени 1,41 промила. На водача е взета кръвна проба и е настанен в ареста на полицията за 24 ч.
Тази нощ, около 01,30 ч. на ул. Ю. Гагарин, е спрян за проверка л.а. "Мерцедес", шофиран от 44-годишния В.Б., жител на гр. Драгоман. При изпробването му с алкотест "Дрегер", са отчетени 1,69 промила. Шофьорът е отказал кръвна проба и е настанен в ареста на полицията за 24 ч.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.