iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Серийният убиец Сиси влиза в психиатрия за месец

Серийният убиец Станислав Ангелов-Сиси от Перник, уличен в извършването на няколко убийства, влиза в психиатрия за месец. Той ще бъде наблюдаван от лекарите в столичната клиника „Свети Наум", които ще се произнесат дали той е вменяем.Изследванията ще бъдат представени на следващото съдебно заседание, насрочено за януари 2010 г. На 26-годишния Станислав ще бъде направен и психологически профил.
 
Ангелов е подсъдим за разстрела на местния наркобос Николай Христов-Хайо през февруари миналата година в центъра на Перник. На делото срещу него и другия подсъдим за убийството на Хайо - Николай Николов- Шатката бе даден ход в началото на тази седмица и вече са разпитани около 100-ина свидетели, част от тях от крими контингента.
Станислав Ангелов-Сиси и Николай Николов-Шахтата са обвинени и за лихварство и за притежание на незаконно оръжие. По делото за лихварство пред съда застава и Йордан Костадинов.
 
Засега обвиненията срещу Сиси са за екзекуциите на Хайо и Кирил Христов-Багера. Но той ще отговаря и за още две убийства - на съученичката си Биляна Кръстева и на сервитьора Цветелин Карпузов. И двете жертви му дължали пари.
Сиси ги отвеждал на безлюдно място, застрелвал ги с куршум главата, събличал ги и заравял голите трупове. Причина за зловещата разправа са били парите, които те му дължали. Сиси искал да стряска другите свои длъжници.
 
Започнал да трупа опит в бандата на Райко Кръвта, отначало Сиси бил момче за всичко. След убийството на главатаря, а по-късно и на наследника му Румен Стефанов-Алф, заминал за известно време в Испания. Като се върнал, започнал да се занимава с черно тото и лихварство, казват от полицията.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.