iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Перничанинът Иво Чифлички води конгреса на НДСВ утре

Перничанинът Иво Чифлички ще оглави конгресът на НДСВ, който ще се проведе в Събота - 28.11, от 10.00 часа в зала 3 на НДК в София, разбра репортер на iPernik.
 
Над 800 делегати ще избират председател на партията и ново ръководство. Най-висшият партиен форум ще дискутира и проекта за нов Устав на партията.
 
Иво Чифлички е един от лидерите в младежката организация на либералната партия. На изборите това лято беше избран от МНДСВ за техен представител в листата за евро-депутати, а по-късно попадна и в тази на пернишкото НДСВ като кандидат за Народен представител. Чифлички направи успешна кампания сред младите хора на Перник с поредица от срещи и дискусии. Той получи най-голям процент като мажоритарен кандидат в листата за Европейския парламент сред останалите перничани, номинирани от различни партии на този вот.
 
Иво, който е син на известния пернишки културен деец - Стоян Чифлички "Танани", заяви, че ще се представи пред съпартийците си с "Жълтата Божия ръка" - плюшена играчка в партийния цвят, която негови симпатизанти са му подарили по време на кампанията, за да му носи успехи и късмет на политическия фронт. Той се надява, че "Божията ръка" ще донесе късмет и на неговата партия и новото й ръководство, особено след изпадането от Парламента след 8 години в управлението на страната.
 
На снимката: Иво Чифлички в дясно

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.