iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Велков: По-добрият отбор победи

Треньорът на Миньор Перник Антон Велков заяви пред "Гонг", че победата с 1:0 като гост на Спортист Своге е заслужена с оглед показаното на терена.
 
„Когато се подготвяхме за този мач, добре знаехме ситуацията в отбора на Спортист. В последно време развиваме играта си. И днес имахме своите силни минути. Радвам се, че търпението на футболистите бе възнаградено и смятам, че по-добрият отбор победи", каза наставникът на жълто-черните.
„Има още един кръг за първенство и един за купата. След като дойде паузата, ще се подготвим добре и ще атакуваме място, което подобава на играта, която показваме."
 
„Селекцията е процес, който съществува във всеки отбор, когато дойде зимната пауза. В момента нищо не мога да обявявам, още повече, че нямаме основания за големи промени в нашия отбор, с оглед на начина, по който се представяме. Идва следващият кръг - това е най-важното за нас."
„Червеният картон на Велимир Иванович бе много глупав, но няма да коментирам повече, защото това трябва да се прави само в съблекалнята."
 
„Смятам са използваме по най-добрия начин времето, което имаме до мача със Септември Симитли в сряда, за да не допуснем изненада", заяви още Тони Велков.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.