iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Миньор се готви за мача за купата

Миньор се готви за мача за купата

Ръководство, играчи и публика на перничани се готвят за мача със „Септември" Симитли тази сряда, пише клубният сайт minyor.com.
 
„Знаем, че домакините ще искат да ни победят и да се докажат срещу един елитен отбор. Ние обаче не мислим да правим разходки до там и да подаряваме мача", заяви треньорът Антон Велков пред медиите. Победата срещу „Септември" би била само крачка към вече афишираната цел на перничани - участие в Евротурнирите.
 
Мачът за „Миньор" ще пропусне наказаният Велимир Иванович. Още няколко играчи ще получат почивка, но това ще даде възможност на по-свежи и търсещи изява футболисти да се докажат за клуба си.
Тези дни клубният президент Никифор Вангелов отрече да има твърди оферти за някои от неговите футболисти и така тушира ширещите се слухове около някои от добре представящите се имена. И през пролетния полу-сезон ще се разчита на млади и талантливи играчи, категорични са от ръководството.
 
В същото време, феновете на Миньор с нетърпение очакват срещата. Фен-клубът е подсигурил един автобус, който ще потегли в сряда от авто-гарата в 11:00, а всички желаещи да използват организирания транспорт, трябва да се явят на сборен пункт в 10:30. Пътуването струва 8лв.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.