iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Пропуснаха Росица Янакиева за "Жена на годината"

След като Росица Янакиева спечели наградата "Кмет на годината" на панаира "Произведено в България", се очакваше тя да бъде номинирана и в най-престижния конкурс за нежния пол "Жена на годината".
 
Конкурсът "Жена на годината" се организира от сп. "Грация" за 12-ти път. Във всяка от 12-те категории се номинират по 5 участнички. Критерият  е базиран на адекватността на дамите в пространството и заслугите им към обществения живот през последната година.
 
В категорията "Политика" обаче липсва "кметът на годината" Росица Янакиева. Замества я друга нейна колежка от общинската власт - новият кмет на София Йорданка Фандъкова. Тя ще се състезава с Калинка от сутрешния блок на СКАТ (вече депутат), Екатерина Михайлова, новият български еврокомисар - Румяна Желева и неизвестната за пернишката публика Гергана Алексова от Столичния общински съвет.
 
"Грациозни лидерки в подхода за доверие без граници", така са описани петте дами, които ще се борят за наградата, а победителката ще научим в края на декември и в януарския брой на списанието-организатор на инициативата.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.