iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Димитър Колев и РЗС заподозряха ГЕРБ в коалиция с Георги Първанов

Димитър Колев и РЗС заподозряха ГЕРБ в коалиция с Георги Първанов

Яне Янев: Най-значимото постижение, което направи Георги Първанов в своя мандат е да помилва Цветелин Кънчев.
 
Лют спор се разгоря днес в Парламента между хората на Яне Янев, сред които пернишкия депутат Димитър Колев и опонентите им от БСП, които бранеха президента Георги Първанов. Да бъдат цензурирани изказванията на РЗС поискаха от левицата. Те приеха лично думите срещу бившия си председател.
 
Първанов има своята принадлежност към Държавна сигурност и има псевдоним, който целият български народ знае - Гоце, коментира Янев. Колев и компания заподозряха партньорите си от ГЕРБ в негласна коалиция с президента след като от партията на Бойко Борисов отхвърлиха искането им за намаляване на бюджета на президентската институция с близо милион лева. Над 1 милион лева струваше само визитата на държавния глава, заедно с кмета на Перник Росица Янакиева до екзотичните  Австралия, Южна Корея и Шри Ланка.
 
Да бъдат спестени тези пари и да се прехвърлят към Комисията за установяване на имуществото придобито от престъпна дейност, поискаха от РЗС . След като предложението им не намери подкрепата на ГЕРБ, перничанинът Димитър Колев и колегите му символично напуснаха парламента.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.