iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Миньор подарява Голф-3 на свой фен!

Миньор подарява Голф-3 на свой фен!

Последният мач от футболното първенство на България ще донесе голям късмет на един от привържениците на Миньор. По време на почивката на полувремената на двубоя от 15-ия кръг на „А" група Миньор - Локомотив /Мездра/ ще има томбола, а голямата награда е автомобил „Голф 3″, съобщи официалният сайт на клуба minyor.com.
 
Цялото шоу по време на мача ще бъде под наслов „Голфо е за нас, тройката за вас". Това заявиха феновете на жълто-черните веднага след победата над ЦСКА над София, а транспарант със същия надпис беше издигнат на „Стадиона на мира" по време на срещата с Черноморец. Собственикът на клуба Никифор Вангелов реши да развие идеята и да зарадва феновете, които подкрепят отбора в успешния есенен полусезон на 2009 г.
 
Церемонията по тегленето на печелившия ще бъде дирижирана от актьор Краси Радков, един от любимците на България, наложил се в шоуто на Слави Трифонов. Рапърът Мишо Шамара ще изпее отново химна „За Миньоро"...
 
Право на участие в томболата има всеки привърженик с билет за мача Миньор - Локомотив /Мездра/ или с талон от вестник „Тема Спорт", който ще бъде публикуван в петък и събота /4 и 5 декември 2009 г./. Талонът от вестника или контролната част от билета за мача трябва да бъдат пуснати в специални кутии, които ще бъдат поставени на входовете на стадиона. Закупуването на билет не е задължително условие за участие в томболата.
 
Ръководството на Миньор /Перник/ използва повода, за да благодари на своите привърженици за изключителната подкрепа във всички срещи на отбора за първенство и купа на страната.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.