iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Депутати от ГЕРБ отварят приемна в Трън в понеделник

Депутати от ГЕРБ отварят приемна в Трън в понеделник

Областният управител Иво Петров и народните представители от ГЕРБ отварят приемна в понеделник в Трън. Инициативата е на общинската управа.
За среща с новите управляващи са поканени всичките 16 кметове и кметски наместници в трънско. Приемната ще бъде отворена и за представители на държавните институции, НПО и граждани.Общинският кмет Станислав Николов ще разговаря с народния представител Ирена Соколова за бъдещето на болницата. Кметът на Трън ще настоява областният управител и депутатите да направят контакта между местната власт и министерствата по-пряк и достъпен.
Очаква се селските кметове да поставят на дневен ред въпроси, свързани с поддръжката на републиканската пътна мрежа, която води до техните населени места. Държавните шосета са обрасли с храсти, на много места са изровени, няма хоризонтална маркировка. Средства за тяхното привеждане в добър вид трябва да се отпуснат от Национална агенция „Пътна инфраструктура" и същото ведомство да възложи поръчката за рехабилитацията им. Управниците на селата имат очаквания към депутатите и областния управител да им помогнат за преодоляване на проблема с водоснабдяването и каптирането на питейната вода в трънско.
Това ще бъде първата приемна в Трън  на народните представители и областния управител. Кметът Станислав Николов  настоява срещите помежду им да станат редовни - поне веднъж на всеки два месеца./Кракра
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.