iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Локо (София) иска ас на Миньор (Перник)

Спортно-техническото ръководство на Локо София има сериозно желание да привлече през зимния трансферен прозорец един от водещите футболисти на Миньор Перник, научи „Тема Спорт". Става въпрос за левия халф на "жьлто-черните" Румен Трифонов.
 
В „Надежда" са сигурни, че роденият през 1985 година юноша на ЦСКА, който направи много силен есенен полусезон и привлече погледите и на грандовете, ще може да реши проблемите на тима в лявата част на халфовата линия. На този пост при "червено-черните" се подвизава Димо Атанасов, който отпадна от сметките на Драгомир Окука, и напоследък треньорът се принуждава да преквалифицира Даниел Митев и Асамоа.
 
Поради тази причина от Локомотив са се свързали с колегите си в Перник и са изразили готовността си да привлекат Трифонов, като са отправили официално запитване за цената на футболиста. На този етап обаче в Миньор не са склонни да се разделят с него за по-малко от 200 хиляди евро, тъй като е основен състезател, който е неизменен титуляр в селекцията на Антон Велков.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.