iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Иво Петров и компания спечелиха Коледния турнир

Отборът на областна администрация е победител в коледния благотворителен футболен турнир в Перник.
 
Надпреварата се организира за трета поредна година от Общинския младежки съвет, а дарените от участниците 200 лева ще бъдат преведени по сметката на националната кампания в подкрепа на децата на загиналите български полицаи.Още толкова ще отидат по сметката на малкия Петърчо, който е сред номинираните за "Личност на годината" в Перник.
 
Във физкултурния салон на 8 ОУ "Кракра Пернишки" дойдоха пет отбора. Тимове на бизнесмените и на селските кметове не откликнаха на идеята, въпреки че бяха дали заявка за участие. Вторите, предполага се, са били спрени от тежката пътна обстановка, а първите от респектиращия вид на останалите отбори, които показаха завидни футболни умения. Имаше и перничани, които наблюдаваха играта на отборите просто за забавление. Единствен от поканените без отбор, който се отзова на поканата за присъствие, беше общинския съветник Хранимир Генчев от "Съюз за Перник". Генчев се зарече, че догодина ще спретне и отбор на народните представители с участието на депутата Димитър Колев.
 
Проблем с участието едва ли ще има, тъй като регламентът на турнира не постановява ако един състезател напусне отбора, той да се разформирова както наскоро се случи с групата на РЗС, шеговито коментираха участниците в един от отборите.
 
В надпреварата се включи областният управител Иво Петров и заместникът му Радослав Йорданов. Другият зам. областен Георги Шарлачки подкрепяше от скамейката и насърчаваше колегите си, които грабнаха купата. Призовото 2-ро място зае екип на съдиите от Регионалния съвет на БФС. Тимът на Общинския младежки съвет зае трета позиция. Отборът на Община Перник също игра много добре, но се класира четвърти.
 
Тимът на Консултативния съвет за младежка политика към кмета на Община Перник, който още преди началото на турнира си направи снимка с купата на победителите, остана последен и зае 5-та позиция.Те обаче имаха шанса да изиграят само една среща поради гаф в програмата на турнира.
 
Призьорите получиха купи, а на всички състезатели бяха връчени дипломи за достойното им участие.Единствено домакините от 8-мо ОУ останаха без грамота поради недоглеждане на организаторите, които обещаха да се реваншират за гафа и иначе любезното съдействие на директорката Вера Даскалова.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.