iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Дамите от ГЕРБ посетиха Дома за деца лишени от родителски грижи в Дрен

Дами от структурата на ЖЕНИ ГЕРБ в Перник посетиха Дома за деца лишени от родителски грижи „Радост" в радомирското село Дрен.
 
Подарените от тях лакомства са предоставени от фирмите "Сами- М", ЕТ "Светлозар Райков", "Вучко-2", ЕТ "Емил Котев-Авеко" и магазини "Гризли". Те са занесли и подаръци, купени със средства, събрани от членовете на самата опганизация. Но най-важни според тях са нежността и вниманието към децата, от които се нуждае всеки човек.
 
Дечицата поздравили гостенките с песнички и стихчета.
 
"Щастлива съм, че добри хора откликнаха на нашата инициативаи направиха днешния ден по-щастлив за всеки един от малкитеобитатели на дома", сподели председателката на Жени ГЕРБ в Перник адвокат Милена Миланова.
 
"За всички нас, като граждани и в частност като майки, беизключително важно да обърнем внимание на всяко едно дете.Всички те са изключително талантливи и умни деца и нашатасреща обогати до голяма степен нас възрастните. Истината е,че милосърдие чрез своето чистосърдечно и топло отношениеполучихме ние - гостите на малките домакини. Искренно сенадявам тази наша инициатива да се превърне в традиция и дауспеем да озарим още много детски лица с усмивки." - допълнитя.
 
За партия ГЕРБ в Перник добрите отношения с Дом „Радост" в Дрен са традиция.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.