iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Феновете на Миньор избират "Футболист на годината"

Феновете на Миньор Перник ще гласуват за най-добър футболист на тима през есенния полусезон на клубния сайт на тима - minyor.com.
 
Последната анкета, която бе поместена на сайта представи в цифри категоричната подкрепа от трибуните с близо 90 процентово задоволство от показаните игри и резултати през сезона. Над 75 процента от феновете определиха представянето на "Миньор" като "прекрасно".
 
Сред номинираните от ръководство и агитка в най-новото допитване са шестима футболисти от основния тим, които се представиха на ниво през есента.
 
В дефанзивен план номинирани са Ивайло Иванов, Даниел Златков и Адриан Олегов. Олегов е номиниран и за "Спортист на Перник" за 2009 от спортната журналистическа гилдия в града ни.
 
От полузащитниците номинации са получили Румен Трифонов, Христо Господинов и Горан Янкович. Сърбинът за момента води убедително в класацията на жълто-черната агитка заради няколкото си решаващи гола, донесли ценни точки на отбора в борбата за по-предно класиране.
 
Разбира се, никой не е забравил головете на Румен Трифонов над ЦСКА, но крайният победител ще стане ясен в първите дни на новата година.
 
Все още се пази в тайна каква ще бъде наградата за отличилия се футболист на чуковете.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.