iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Без банкет посрещат празниците от "Патриотично обединение"

Без банкет посрещат празниците от "Патриотично обединение"

Без Коледен банкет ще посрещнат празниците членовете на "Патриотично обединение" Перник, съобщи за iPernik.com председателят на неправителствената организация Милан Миланов.
 
"Тази година успяхме да свършим не малко. Организирахме традиционното тържество за изявените ученици в пернишките училища, продължихме активната борба за чист въздух в Перник, която започнахме с кампанията "Дишай" още през 2008г., организирахме спортен турнир за Националния празник", обобщи отминаващата година лидерът на "Патриотично обединение" Милан Миланов.
 
"Не успяхме обаче да организираме традиционното си коледно тържество, тъй като повечето от нашите членове са хора, работещи в София, а покрай трудното и забързано ежедневие остава все по-малко време, в което да провеждаме организационната си дейност. Ще вложим всички сили обаче както всяка година да проведем един хубав празник за нашите дами на 8-ми март, когато неизменно се събираме. Тогава ще наваксаме с пропусната среща по Коледа", допълни още Миланов.
 
Той пожела на перничани приятно настоение по празниците в уютна семейна обстановка и множество успехи през новата 2010г.
 
Лидерът на "Патриотично обединение" ще раздаде 500 календара за 2010-та на своите колеги и привържениците на гражданската организация, която вече има своите планове за различни обществено-полезни инициативи през предстоящата година.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.