iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Горан Янкович в идеалния отбор на "А" група

Горан Янкович в идеалния отбор на  "А" група

След 8 години червено-синя доминация идеалният отбор на "Труд" не е съставен основно от футболисти на ЦСКА и "Левски". ЦСКА и "Левски" заслужиха да бъдат представяни с по един играч, въпреки че играха в групите на Лига Европа. Новото попълнение на "червените" Иван Стоянов и ветеранът в анкетата ни Живко Миланов са сред 11-те. Бранителят на "Левски" заслужи трета поредна номинация.
 
За първи път футболист на "Миньор" е сред идеалните на България. От Перник идва сръбска кръв - Горан Янкович.
 
Най-много гласове е събрал голмайсторът на „А“ група Мартин Камбуров -  13 , следван от Иво Иванов от „Берое“ – 9 и Иван Стоянов – 8 от ЦСКА.
 
Идеалният отбор е посочен от треньорите. Единствено Георги Иванов от "Левски" не гласува, но практически няма статут на старши-треньор, въпреки че изпълнява длъжността.
 
За първи път анкетата избира  и "Треньор на годината", а победител е Любо Пенев.  Пенев дебютира през 2009 г. като треньор на ЦСКА. За 9 месеца на "Армията" преживя хубаво и лошо. Освен това Пенев посочва 8 от идеалния отбор, сред които и сръбския полузащитник на "Миньор" Перник, въпреки загубата от перничани с 0:3 насред "Българска армия".

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.