iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Предплатените карти може да се регистрират и на 31 декември

Предплатените карти може да се регистрират и на 31 декември

Регистрация на предплатените SIM карти ще може да се направи и в почивния 31 декември в дежурни офиси на трите мобилни оператора, както и в магазините на техните търговски партньори, съобщи вчера БТА. До момента броят на регистрираните предплатени карти на "М-Тел" е 713 754, а до края на годината от оператора очакват да се регистрират още около 100 000. Над 719 000, което е около 40% от клиентите на предплатената услуга на "Глобул" вече са регистрирали своите SIM карти, а при "Виваком" вече са регистрирани над 53 процента от клиентите на предплатената услуга.
 
Регистрацията на SIM картите на предплатените услуги на мобилните оператори трябва да бъде направена лично от потребителя до края на 2009 година. Регистрирането е безплатно. След тази дата на нерегистрираните карти ще бъдат спрени изходящите повиквания и SMS-и, с изключение на услугите за спешни повиквания.
 
Клиентите на "Мобилтел" с нерегистрирани SIM карти ще разполагат с толеранс за изходящи разговори от няколкото почивни дни до 4 януари. Заради това спирането на изходящите повиквания и SMS-ите на нерегистрираните абонати ще започне поетапно след тази дата. До 31 януари, когато се спират и входящите обаждания, нередовните клиенти ще могат да регистрират картите си. След 31 януари 2010 година телефонните номера ще се запазят до изтичане на крайния срок на валидност на картата, уточняват от "Мобилтел".
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.