iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Даниел Златков : Мъри също ме искаше в Литекс

Защитникът на Миньор (Перник) Даниел Златков не остана учуден от появилите се информации, които го спрягат за трансфер през тази зима в Литекс, предаде кореспондент на Novsport.com. Интерес към него от страна на ловчанлии е имало още, когато треньор там беше Станимир Стоилов, а младежкият национал играеше в Пирин (Гоце Делчев).
 
Тогава обаче Георги Славчев, който по това време беше изпълнителен директор на перничани, изпревари колегите си от Ловеч за подписа на Златков. Няколко седмици по-късно пък президентът на Славия Венцеслав Стефанов също изяви интерес да вземе Даниел Златков. През този сезон името на благоевградчанина се свързва с тима на ЦСКА.
 
Самият играч заяви, че за него няма значение къде ще играе, а най-важното нещо е да бъде титуляр. Той е готов да остане до края на сезона в Миньор и ще дава всичко от себе си, ако такова е желанието на неговия треньор Антон Велков.
 
Младият футболист посрещна Нова Година с приятели в Благоевград и си пожела през 2010 г. да бъде здрав и интересът към него от големите клубове да не стихва.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.