iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Антон Велков: Даниел Златков остава в Миньор

Треньорът на Миньор (Перник) Антон Велков отхвърли възможността защитникът Даниел Златков да премине в Литекс, съобщава  Novsport.com. Такава информация, която праща младежкия национал в Ловеч, се появи вчера. Треньорът отхвърли възможността и при "жълто-черните" да заиграе бившият защитник на Пирин Николай Бодуров, като част от сделката.
 
Той каза, че по отношение на трансферите е получил пълната власт от президента Никифор Вангелов и за това не смята да се разделя с младока, както и с останалите играчи към които има интерес от други клубове.
 
Велков призна, че през лятото Миньор е направил доста разточителна селекция и за това през този трансферен прозорец отборът ще бъдат пестелив откъм привличането на нови играчи.
 
След трансфера на сръбския нападател Павле Делибашич, Велков каза, че няма да има други гръмки имена в селекцията на Миньор. За сметка на това ще бъде даден шанс няколко млади футболиста от Перник и региона. На 11-и януари подготовка с отбора на Миньор ще започне Давид Стоянов, който идва от Миньор 1919. Той е роден през 1991 г. и може да играе еднакво добре на почти всички постове. Затова ще му се даде шанс за изява.
 
Велков посрещна Нова Година със семейството си в Арбанаси и си пожела през 2010 г. воденият от него тим да продължи с доброто си представяне, а на футболистите пожела по-малко контузии.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.