iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


5000 избраха събитието и личността на годината в Перник

5012 души гласуваха в Годишната класация "Личност и събитие на годината Перник 2009"
 
Резултатите станаха ясни часове преди настъпването на новата 2010 -та година, когато официално беше сложен край на гласуването, след като 15 дни бяха на разположение на перничани да откроят победителите. Вотът се реализира посредством "Система за асинхронен обмен на малки порции данни" (Ajax технология) и въпреки натоварването в пиковите часове на деня, системата действаше безотказно.
 
Разбира се, като за първо издание на класацията, не мина и без грешки и пропуски, които трябва да бъдат изчистени с времето като невъзможността домакинства от 3-4 души да участват пълноценно в гласуването, поради ограничението във възможността за гласуване от всеки IP адрес.
 
Самите номинациите също не могат да претендират за изчерпателност поради комплексността и относителността  на личностните и професионални критерии, засегнати в една такава класация, но се ангажираме през следващата година читателите активно да участват в процеса на номиниране на участниците.
 
Кои бяха личностите, събитието и гафа на 2009г., перничани ще научат на специално организирана от iPernik.com церемония на 12-ти Януари от 17:30ч. в залата на "Минна дирекция", където ще бъдат наградени победителите.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.