iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Нови правила за обществения ред в община Перник, влизащи в сила от 01.01.2010г.

Във връзка с въведената забрана за боядисване на жилищни фасади в различни цветове, без изричното одобрение на главния архитект на община Перник, от iPernik.com се сдобихме първи с новите забрани и ограничения в община Перник, влизащи в сила от 01.01.2010  :
 
Заповед на кмета на община Перник
ден Първи, месец Първи, година Втора от въздигането в царство свещено на Водача на културната революция - другарката Росица Янакиева
 
1. Заменям термина "община Перник" с "Велика социалистическа пернишка народна джамахирия".
 
2. Отменям Наредба № 1 за Обществения ред на територията на община Перник и обявявам Шериата за основен източник на правото и моралните норми на поведение на територията на общината.
 
3. Назначавам директора на Културно-информационен център - Кирил Манов за "Велик аятолах на културната революция".
 
4. Забранявам на жените да излизат сами от вкъщи с открити лица и без бурки, освен ако нямат писмено позволение от съпрузите си и началника на бюро "Обредни дейности" към Общинската администрация.
 
3. Забранявам строежа на сгради по-високи от два етажа, освен в случаите на строеж на молитвени 5 етажни кули на пъпа на Перник или магазини тип "Мол" на общински терени, закупени на преференциални цени.
 
4. Отменям провеждането на международният фестивал "Сурва 2010" до обявяването и изпълнението на обществена поръчка за ушиването на костюми и маски по стандартизиран модел, съгласуван с експерти към Главното мюфтийство и комитетът по "Пропаганда и агитация" към община Перник с началник Анелия Скримова.
 
5. Определям новинарските емисии на органите за пропаганда на културната революция - кабелната телевизия и общинско радио, да започват със следния поздрав:
 
"Един е кметът на Перник и общинските съветници са неговите пророци!"
 
 
Христиан Даскалов за "Ал-иПерник"

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.