iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Перничанка дърпа кола, за да стане "Талантът на България"

Дни преди края на същинските кастинги за шоуто „България търси талант" кандидатите за пореден път показаха, че има с какво да изненадат членовете на журито Маги, Любен и Хилда, както и публиката в залата.
 
За да си осигури място в следващия етап на шоуто, 53-годишна участничка от Перник беше заложила на силови умения. Тя успя да издърпа лек автомобил на сцената, но това не провокира достатъчно журито. След което талантът ефектно успя да навие на руло тиган.
 
Въпреки всичко Маги Хаваджиян и Любен Дилов-син не останаха смаяни, затова на сцената се качи Хилда Казасян, която демонстрира завидни силови умения. Чаровният член на журито също успя да издърпа автомобила, но с песен на уста.
 
Гост на шоуто тази седмица беше звездата на българското кино и бивш министър на културата Стефан Данаилов. Преди старта на кастинга той сподели, че се надява да открие истинския победител, както и да разбере какво разбират българите под „талант". Оценките и коментарите на Стефан Данаилов зрителите на bTV ще видят в епизодите на „България търси талант".

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.