iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Миньор (Перник) взе двама нови

Двама нови футболисти започнаха подготовка с тима на Миньор (Перник), съобщи  Novposport.com. Това са защитникът Юри Иванов, който през есенния полусезон игра в Спартак (Варна), а наскоро разтрогна договора си със „соколите", както и халфът на Вихрен Младен Стоев - Маджо.
 
Двамата се присъединиха към лагера на тима снощи и днес направиха първа тренировка с „чуковете" в Кюстендил.
 
Юри Иванов е рожба на ДЮШ на Вихрен, като наложи се в първия състав и дори бе капитан на отбора преди да премине в Локомотив (Мездра). С тима на „железничарите" десният бек спечели първото място в „А" група, но след това се скара с шефовете на тима и напусна в посока Спартак (Варна).
 
След два дни Маджо пък ще навърши 26 години. Той е юноша на Локомотив (София), а в кариерата си е играл още за Спартак (Варна), Родопа и Локомотив (Мездра).
 
Стоев и Иванов бяха съотборници в Локомотив (Мездра) заедно с нападателя на "чуковете" Атанас Николов и халфа Костадин Марков, като четиримата бяха с основна заслуга за спечелената от мездренчани промоция за "А" група през сезон 2007/08.
"Треньорът Антон Велков познава добре качествата на двамата футболисти, които бяха и в трансферния му списък. Смятам, че с идването на Стоев и Иванов селекцията ни за този сезон приключи. Двамата ще подпишат договори до заминаването ни за Турция в началото на февруари", призна пресаташето на тима Атанас Караиванов.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.