iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Волейболистите ни загубиха от УНСС

Пред близо 200 зрители в пернишката зала "Миньор" отборът на Миньор претърпя поражение от гостуващия тим на УНСС с 0:3 (23:25, 24:26, 19:25).
 
Загубата дойде след крайно неубедителна игра на почти всички играчи на Миньор, които не успяха да се противопоставят на непретенциозния отбор на студентите. С това поражение Миньор се смъкна почти на дъното в класирането, като след перничани е само отбора на Дунав Русе, който обаче е и с два мача по-малко от останалите отбори.
 
Изключително студената зала Миньор без съмнение повлия на качеството на волейбола, който двата отбора показаха. Срещата започна с множество грешки и от двете страни на мрежата, като качествените и запомнящи се отигравания се брояха на пръсти. През първата част двата отбора вървяха точка за точка в резултата до второто техническо прекъсване. Гостуващия отбор успя да дръпне с две точки разлика за 22:20, но беше застигнат от миньорци. В крайна сметка УНСС успяха да затворят гейма с 25:23 и така поведоха с 1:0. Вторият гейм беше идентичен с първия. Той отново беше спечелен от гостите, но с 26:24. В третата част отбора на Миньор съвсем рухна и не показа нищо качествено в играта си. Закономерно домакините загубиха и тази част с 19:25, а с това и мача с 0:3. Със спечелените три точки УНСС се изкачиха на четвърто място в класирането като отбора има актив от 12 точки. Миньор се смъкна до шестото място с десет спечелени точки.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.